A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2019

Дата: 11.10.2019 15:16
Кількість переглядів: 874

Фото без опису

11 жовтня в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 пройшов районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – найкращої військово-патріотичної гри, яка вчить молоде покоління бути сильними, наполегливими, вміти захищати свою Батьківщину.

Учасниками гри стали вісім козацьких роїв. З початком військово-спортивного свята майбутніх захисників України привітала в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетянам Єрохіна, побажала їм сил, наснаги, витримки та перемог у чесній боротьбі. Керівник підкреслила, що райдержадміністрація й надалі сприятиме участі школярів району у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), і для забезпечення участі команди-переможниці в обласному етапі виділені кошти з районного бюджету. На знак подяки за допомогу,  сприяння популяризації гри в районі та опікування її учасниками Тетяні Єрохіній була вручена картина з вишитою картою України, виготовлена учнями Часовоярської ЗОШ № 17. Учасників військово-патріотичної гри також привітали в.о. Часовоярського міського голови Сергій Чаус, отаман Бахмутського козацького Слобідсько-Українського полку, генерал-осавул, Представник Гетьмана України в Донецькій області Олександр Галушка.

Насичена та різноманітна програма включала конкурси та змагання військово-спортивного, культурно-просвітницького спрямування:  «Туристично-спортивна смуга перешкод», «Впоряд», «Стрільба», «Відун», «Добре діло», «Ватра», «Рятівник». Вболівальники, всі присутні із захопленням спостерігали за проходженням гри.

Всі команди показали високий рівень підготовки, а переможцем став козацький рій «Сармат» Миронівської ЗОШ №1, який представлятиме Бахмутський район на обласному етапі гри.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора