A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 09.10.2019 09:45
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

9 жовтня в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневі засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули чотири заяви та прийняли рішення про відмову одному заявнику, оскільки працездатні члени родини тривалий час не працюють і не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості. За результатами розгляду документів трьом сім’ям буде призначена державна соціальна допомога.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 21 заяву щодо призначення житлової субсидії. На підставі діючого законодавства за 17 заявами прийняті позитивні рішення; 4 заявникам відмовлено у призначенні житлової субсидії.

На засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 168 заяв. За результатами розгляду документів трьом заявникам на підставі діючого законодавства відмовлено, 165 громадянам із числа ВПО будуть призначені різні види соціальних виплат.

Слід зазначити, що комісіями з питань призначення державної соціальної допомоги проводиться ретельна робота з перевірки наданих громадянами документів з метою раціонального використання державних коштів і недопущення порушення норм законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора