A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 08.10.2019 13:30
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

8 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Були розглянути важливі питання, що стосуються всіх сфер життєдіяльності: функціонування закладів освіти та охорони здоров’я, підготовка до передачі об’єктів соцсфери до комунальної власності Бахмутської міської ради, стан готовності житлового фонду до початку опалювального сезону, підготовка до відзначення в районі Дня захисника України та участі у Всеукраїнській національно-патріотичній акції «Покрова Героїв» тощо.

Начальник фінансового управління Любов Бондаренко повідомила оперативну інформацію про виконання бюджету району на 2019 рік, а також зазначила, що розпочата робота зі складання бюджетних запитів на наступний рік; до головних розпорядників коштів доведені показники та інструкція зі складання бюджетних запитів.

На постійному контролі у керівника району соціальні питання. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко поінформувала про роботу мобільного соціального офісу, проведення виїзних прийомів, під час яких громадяни подають документи щодо призначення житлової субсидії у грошовій та безготівковій формі.

За інформацією начальника відділу освіти Віктора Грека, навчальні заклади працюють у штатному режимі; згідно з графіком проводяться будівельні роботи зі встановлення спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Світлодарського НВК. Сьогодні відбудеться реєстрація нещодавно придбаного шкільного автобуса для часовоярських шкіл, і найближчим часом він вийде на маршрут.

Начальники управлінь і відділів доповіли про стан справ за основними напрямками діяльності очолюваних ними підрозділів, виконання раніше наданих доручень.

На нараді розглядалось питання доопрацювання проекту Програми про інформатизацію Бахмутського району на 2019-2020 роки. Тетяна Єрохіна також наголосила на необхідності вчасної підготовки звітів про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік за 9 місяців поточного року та надання пропозицій щодо внесення необхідних змін  до Програми задля їх розгляду на сесії райради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора