A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання конкурсного комітету з визначення підприємства (організації), що залучається на договірних засадах організатором проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування

Дата: 04.10.2019 13:28
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

 

4 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання конкурсного комітету з визначення підприємства (організації), що залучається на договірних засадах організатором проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Бахмутського району.

Тетяна Єрохіна акцентувала увагу присутніх на те, що на теперішній час склалась проблемна ситуація щодо організації пасажирських перевезень між населеними пунктами району. З метою вирішення даного питання створено конкурсний комітет задля визначення підприємства, що проводитиме конкурс відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 № 1081.

Учасники засідання обговорили та затвердили Регламент конкурсного комітету, розглянули питання про визначення підприємства (організації), що на договірних засадах залучається організатором проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування. Керуючись вищезазначеним Порядком, враховуючи відсутність претендентів на здійснення функцій робочого органу, конкурсний комітет вирішив, що Бахмутська райдержадміністрація самостійно забезпечує проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора