A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вшанували освітян з нагоди їх професійного свята

Дата: 03.10.2019 14:51
Кількість переглядів: 1756

Фото без опису

Невдовзі, 6 жовтня, День працівників освіти, або, як ми звикли його називати – День учителя. А вже сьогодні Бахмутський районний Будинок культури гостинно зустрічав освітян району, ветеранів педагогічної праці, запрошуючи  на урочистості з нагоди їх професійного свята. До початку урочистостей в холі Будинку культури запрошені мали нагоду поспілкуватися за чашкою кави, зробити фото на пам’ять.

Великою родиною освітяни зібрались у концертній залі на свято, влаштоване на їх честь. Педагогів Бахмутчини привітала в.о. голови Бахмутської  райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, підкресливши суспільну значущість  їхньої професії, адже в їх руках майбутнє української нації, майбутнє нашої країни. Керівник зазначила, що в освітніх закладах району зосереджений величезний інтелектуальний та творчий потенціал, висловила щиру подяку вчителям, які урок за уроком, щодня, трапляється – в непростих умовах прифронтової зони навчають наших дітей добру, людяності, порядності, формують їх світогляд, виховують гідних громадян і справжніх патріотів своєї країни.

Кращим представникам галузі за сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність і вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління Тетяна Єрохіна вручила Грамоти і Подяки департаменту освіти і науки України, Почесні  Грамоти Бахмутської райдержадміністрації, Почесний знак «Золотий фонд освіти Бахмутського району» з грошовою винагородою від Бахмутської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

До Дня працівників освіти відбулася ще одна приємна подія. Педагогічним колективам Часовоярських ЗОШ № 15, № 17 Тетяна Єрохіна вручила сертифікат на новий шкільний автобус для перевезення учнів, нещодавно придбаний за кошти державної субвенції.

Багато щирих, теплих слів вдячності, побажань всього найкращого пролунало на честь педагогів. З професійним святом їх привітали начальник відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації Віктор Грек, голова Бахмутської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Заморська. За особистий  внесок у справу навчання  та виховання підростаючого покоління кращі вчителі району нагороджені Грамотами відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації та Грамотами Донецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України з грошовими винагородами.

Якісна робота закладів освіти, їх матеріально-технічне забезпечення в сучасних умовах не можливі без допомоги і підтримки підприємств. В урочистій обстановці Віктор Грек вручив Подяки відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації керівникам підприємств, спонсорам, які в непрості часи допомагають забезпечити належні умови для навчання юних мешканців району.

А творчі колективи Бахмутського  району подарували освітянам тепло своїх сердець, музичні вітання  та гарний настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора