A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Делегація педагогів Бахмутського району взяла участь у обласному заході до Дня працівників освіти

Дата: 02.10.2019 16:33
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

02 жовтня делегація освітян нашого району на чолі з в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною взяла участь у обласному заході до Дня працівників освіти, що проходив у Бахмутському міському центрі культури та дозвілля ім. Євгена Мартинова.

З вітальними словами до освітян області  звернувся  голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко. Зі святом  педагогів також привітали в.о. директора департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева та в.о. голови Донецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Заморська. Кращі педагогічні працівники Донеччини були відзначені нагородами облдержадміністрації.

Приємно, що серед нагороджених були і наші земляки. Нагрудний знак «Василь Сухомлинський» урочисто вручений заступнику директора з навчально-виховної роботи Опитненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутського району Світлані Романюк; Почесною грамотою департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації нагороджена завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації Олена Корона.

Яскравим подарунком для педагогів області стали виступи дитячих творчих колективів, серед яких був народний хореографічний колектив «Молодіжний бульвар» Центру дитячої та юнацької творчості м. Світлодарськ.

Вітаємо освітян Донеччини з професійним святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора