A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 02.10.2019 09:14
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

2 жовтня під керівництвом в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної пройшли чергові засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянули 7 заяв, і за результатами розгляду документів  всім заявникам буде призначена державна соціальна допомога.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 20 заяв стосовно призначення житлової субсидії та заяву про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. На підставі діючого законодавства члени комісії прийняли рішення про відмову 2 заявникам у призначенні житлової субсидії; інші заяви були задоволені.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 183 заяви. За результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат усім заявникам.

Діяльність вищезазначених комісій спрямована на підтримку найбільш вразливих категорій населення, громадян, які опинились у складних життєвих обставинах. Прийняттю рішення за кожною заявою передує кропітка робота фахівців з ретельного вивчення наданих документів задля раціонального використання державних коштів і недопущення порушень норм чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора