A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 01.10.2019 14:32
Кількість переглядів: 693

Фото без опису

1 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і начальниками відділів апарату райдержадміністрації.

Розпочалась нарада з приємної події. Від імені керівництва і всього колективу Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна привітала начальника відділу фінансово-господарського забезпечення, головного бухгалтера райдержадміністрації Наталю Топоркову з Днем народження та з найкращими побажаннями вручила їй квіти.

 

На нараді були розглянуті питання, що стосуються всіх сфер життєдіяльності району: стан виконання районного бюджету, реалізація заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік, надання різних видів соціальних послуг населенню, робота та нагальні потреби закладів і установ соціальної сфери. За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, завтра шкільний автопарк поповниться ще одним автобусом, який було придбано за сприяння Бахмутської райдержадміністрації. Новий шкільний автобус буде закріплений за школами м. Часів Яр, завдяки чому зменшиться навантаження на інші автобуси, поїздки учнів стануть більш безпечними і зручними.

Пильну увагу керівник району приділяє питанням функціонування Центру надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації та нещодавно відкритого ЦНАПу Часовоярської міської ради. Також обговорювались питання щодо відкриття Центру надання адміністративних послуг у м. Світлодарськ.

На контролі у в.о. голови райдержадміністрації перебувають питання інформатизації, й раніше відділу економічного розвитку і торгівлі було доручено розробити проект відповідної Програми. Начальник відділу Оксана Сопельник доповіла, що проект Програми інформатизації Бахмутського району на 2019-2020 роки підготовлений. Його розгляд Тетяна Єрохіна призначила на 2 жовтня.

Закінчився ІІІ квартал – час підводити підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району за 9 місяців поточного року. Керівникам структурних підрозділів доручено до 10 жовтня підготувати звіти про виконання Програми та надати для узагальнення до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.

Звертаючись до начальників управлінь і відділів, Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності дотримання виконавської дисципліни та якості підготовки листів, інформацій, що надсилаються органам виконавчої влади вищого рівня, місцевим головам, юридичним і фізичним особам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора