A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі гасло «Чужих дітей не буває» втілюється в життя

Дата: 30.09.2019 14:20
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

30 вересня, коли в Україні відзначається День усиновлення, в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зустрілася з родинами, в яких виховуються прийомні та усиновлені діти. На зустріч були запрошені десять сімей, де виховуються п'ятнадцять дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Тетяна Єрохіна висловила глибоку вдячність батькам, які взяли на себе відповідальність за долю юних громадян нашої держави та щодня дарують їм свою любов і турботу. Кожній родині керівник району вручила подарунковий сертифікат на 500 грн. і електричний чайник, який завжди знадобиться в господарстві.

За підтримки в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації, завдяки працівникам служби у справах дітей райдержадміністрації для малечі було влаштовано справжнє свято. Їх розважали аніматори, із задоволенням діти брали участь у веселих іграх і конкурсах. І, звичайно, у великому дружньому колі було чаювання із солодощами.

Суспільство несе відповідальність за долю кожної дитини; це наш спільний обовязок. Бахмутською райдержадміністрацією приділяється пильна увага дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які проживають нам території району, і гасло «Чужих дітей не буває» втілюється в життя.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора