A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Делегація Бахмутського району взяла участь у І Всеукраїнському форумі людей поважного віку «Золоті роки»

Дата: 26.09.2019 16:51
Кількість переглядів: 569

22-24 вересня делегація Бахмутського району на чолі з в.о. голови райдержадміністрації Тетяною Єрохіною та у складі представників структурних підрозділів, громадських організацій, вокального ансамблю  української народної пісні «Джерела» м. Світлодарськ взяла участь у І Всеукраїнському форумі людей поважного віку «Золоті роки», що проходив у місті Львів.   

Урочиста хода  понад  тисячі  учасників Форуму від Оперного театру до пам’ятника Т.Шевченку, вітання Львівського міського голови Андрія Садового та  виступ нашого колективу на Фестивалі людей поважного віку залишили яскраві враження у кожного члена делегації.

Делегації з різних регіонів України мали можливість обмінятись найкращими практиками задля подальшого розвитку актуальних напрямків роботи, що стосуються  людей поважного віку.

У рамках Форуму пройшов ІІІ Міжнародний фестиваль людей поважного віку «Золоті роки 2019», на якому успішно виступив наш  творчий колектив «Джерела». Презентації  соціальних проектів, обмін досвідом спонукали до консолідації зусиль для подальшої роботи з нашими земляками.

Участь у Форумі делегації району стала можливою завдяки  особистій підтримці    в.о. голови Бахмутської райдержадміністраці Тетяни Єрохіної, яка постійно приділяє велику увагу літнім людям, сприяє розвитку  їх творчих здібностей, реалізації життєвого потенціалу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора