A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У медиків Бахмутського району новий автомобіль

Дата: 26.09.2019 14:37
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

Якість надання медичних послуг багато в чому залежить від матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, оснащення їх сучасним інвентарем і обладнанням.

У рамках реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік за кошти державної медичної субвенції та районного бюджету для КНП «Часовоярська міська лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» придбані автомобіль, сучасне обладнання, медичний іструментарій, меблі.

26 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна з робочим візитом побувала в лікарні, зустрілася з головним лікарем Олександром Котовим. Разом оглянули придбані медичне обладнання, інструментарій, меблі для операційного блоку та клінічно-діагностичної лабораторії, поліклініки, побутову техніку для пральні. Керівник підприємства зазначив, що завдяки новому оснащенню та придбаному транспортному засобу лікарня зможе вчасно доставляти до Бахмуту матеріали для проведення лабораторних досліджень і аналізів, більш оперативно надавати невідкладну медичну допомогу мешканцям міста.

– Забезпечення безперебійного надання населенню якісних соціальних послуг – від освітніх до медичних – є основним пріоритетом у роботі органу виконавчої влади, і ми спільно з закладами і підприємствами соціальної сфери району постійно над цим працюємо, –  зазначила Тетяна Єрохіна на завершення робочого візиту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора