A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу Бахмутської районної комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району

Дата: 26.09.2019 10:04
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

26 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання Бахмутської районної комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям  району.

Члени комісії розглянули заяви громадян про надання матеріальної допомоги на лікування, на харчування дітей у школі, ветеранам-ювілярам і громадянам, які постраждали   внаслідок  проведення антитерористичної операції та військових дій на території району.

За результатами розгляду документів 13 заявникам буде надана матеріальна допомога на лікування на загальну суму 34,800 тис. грн.

Задоволені також 17 заяв, у тому числі 7 заяв ВПО та 10 заяв мешканців сел. Зайцеве,  про надання матеріальної допомоги на харчування 22 дітей в школі у вересні 2019 року. Загальна сума, що буде спрямована на організацію харчування учнів, становить 9,240 тис. грн.

Згідно з рішенням комісії 23 ветеранам-ювілярам Бахмутського району буде надана допомога в розмірі 500 грн.; загальна сума становить 11,500 тис. грн.

Прийняття рішень за деякими заявами було відкладено задля уточнення інформації.  Загальна сума матеріальної допомоги, яка за рішенням комісії буде надана жителям Бахмутського району, становить 55,540 тис. грн.

Діяльність комісії спрямована на дієву підтримку вразливих верств населення, тих, хто, опинившись у складних життєвих обставинах, потребує матеріальної та соціальної допомоги.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора