A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Делегація Бахмутського району на І Всеукраїнському форумі людей поважного віку «Золоті роки»

Дата: 23.09.2019 15:17
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

Делегація Бахмутського району на чолі з в.о. Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною перебуває на І Всеукраїнському форумі людей поважного віку «Золоті роки», що впродовж 22-24 вересня проходитиме у Львові.

За сприяння та особистої підтримки Тетяни Єрохіної вокальний ансамбль української народної пісні «Джерела» з м. Світлодарськ на Фестивалі людей поважного віку «Золоті роки 2019» представлятиме культурні традиції Бахмутського району.

Представники структурних підрозділів райдержадміністрації мають нагоду поспілкуватися з колегами з різних куточків України, спільно обговорити питання, що стосуються підтримки та розвитку людей поважного віку, ознайомитися з міжнародним досвідом у цій сфері, а також поділитись власним досвідом щодо відкриття відділення денного перебування КУ «Бахмутський райтерцентр» у м. Світлодарськ, співпраці з громадськими організаціями району.

На учасників форуму чекає насичена програма: панельні дискусії та презентації, робота в секціях, цікаві зустрічі. Делегація Бахмутського району висловлює вдячність організаторам проведення І Всеукраїнського форуму людей поважного віку «Золоті роки»: організатору третьої Міжнародної зустрічі-фестивалю «Золоті роки 2019» Людмилі Гришко та Львівській міській раді на чолі з Андрієм Садовим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора