A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Світлодарськ відзначив свій 51-й День народження

Дата: 23.09.2019 12:13
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

21 вересня Світлодарськ, місто у прифронтовій зоні на лінії зіткнення, відзначив свій День народження.

День міста, приурочений до п’ятдесят першої річниці заснування Світлодарська, пройшов яскраво та радісно. Урочисте відкриття свята та вшанування кращих городян відбулось на площі в центрі міста. Жителів і гостей привітали Світлодарський міський голова Анатолій Брехунець, директор Вуглегірської ТЕС ПАТ «Центренерго» Сергій Тарутін, голови сусідніх місцевих рад. Від імені в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної громаду привітала зі святом начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Оксана Сопельник, відзначила, що завдяки працьовитим людям, небайдужим жителям, які тут мешкають, вирішуються важливі питання, поступово налагоджується життя. За багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток соціально-економічного потенціалу міста кращі працівники місцевих підприємств, установ і закладів були відзначені подяками Бахмутської райдержадміністрації, грамотами та подяками Світлодарської міської ради.

Святкова програма цього дня була цікава та різноманітна. Для дітей організатори свята підготували спортивно-розважальні заходи. Шанувальники музичного мистецтва мали нагоду побувати на концерті оркестру Бахмутського коледжу мистецтв ім. І. Карабиця. Перед городянами виступили творчі колективи Світлодарського Палацу культури та Миронівського Будинку культури, вокальний ансамбль «Бахмутська вольниця» та солісти Бахмутського районного Будинку культури.

Працювали виставки виробів декоративно-прикладного мистецтва, і бажаючі мали змогу придбати сувеніри на пам’ять, а також зробити фото на згадку про День міста біля фотозони «Я люблю Світлодарськ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора