A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ІV районний фестиваль пісенної творчості «Золотий барвінок»

Дата: 20.09.2019 13:52
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису

Чарівна й світла українська пісня.

Де українець - там і пісня є.

Весела і сумна, аж серце тисне,

У пісні тій усе життя моє.

 

Четвертий рік поспіль за підтримки Бахмутської райдержадміністрації проходить районний фестиваль «Золотий барвінок».

20 вересня в КЗ «Бахмутський районний Будинок культури» великою співучою родиною на ІV районний фестиваль пісенної творчості «Золотий барвінок» знов зібрались ті, хто любить пісню, береже її та збагачує новими кольорами.

Перед початком фестивальної програми у фойє Будинку культури розгорнувся пісенний батл-знайомство, учасниками якого стали найкращі аматори-виконавці народної та сучасної пісні з чотирнадцяти сільських, селищних, міських рад і об’єднаних територіальних громад Бахмутського району.

Четвертий районний фестиваль пісенної творчості «Золотий барвінок» проходив за підтримки в.о. голови Бахмутської районної державної адміністрації Тетяни Єрохіної. Вітаючи учасників фестивалю, керівник району побажала їм успішних, натхненних виступів і творчих перемог.

За традицією представники творчих колективів розгорнули символ пісенного свята – барвінковий вінок, і IV районний фестиваль «Золотий барвінок» було відкрито. Учасники фестивалю виступали в номінаціях: «фольклорно-вокальні колективи району», «народні аматорські колективи» та «окремі виконавці».

Компетентне журі визначило переможців, і ось настала урочиста мить. Переможцям IV районного фестивалю пісенної творчості дорослих фольклорно-вокальних колективів та окремих виконавців «Золотий барвінок» в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна вручила Дипломи Гран-Прі та цінні подарунки. Кожен учасник фестивалю також отримав Диплом лауреата фестивалю та пам’ятний подарунок.

Уже вчетверте фестиваль «Золотий барвінок» об’єднав любителів і шанувальників пісні, подарував їм незабутні враження. Його тепло і щирість надовго залишаться в пам’яті всіх учасників фестивалю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора