A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі пройшли установчі збори з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 20.09.2019 13:12
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

20 вересня  за участю представників інститутів громадянського суспільства району відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Бахмутській  райдержадміністрації.

На початку зборів секретар ініціативної групи, голова ГО «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку» Людмила Соколко від імені  в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної висловила щире побажання, щоб цей консультативно-дорадчий орган був життєздатним і дієвим, спільно зі структурними підрозділами райдержадміністрації, органами місцевого самоврядування брав активну участь у реалізації засад державної політики на території Бахмутського району на благо наших громадян.

Людмила Соколко звітувала про роботу Громадської ради за період 2017-2019 років і роботу ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації на 2019-2021 роки.

Обговоривши організаційні питання, учасники установчих зборів прийняли рішення про формування Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації у складі 15 осіб, яких делегували для участі в установчих зборах інститути громадянського суспільства Бахмутського району.

Перше засідання Громадської ради в новому складі, на якому буде обрано голову, заступника голови та секретаря, заплановане на першу декаду жовтня.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора