A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання спостережної комісії при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 19.09.2019 16:09
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

19 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання спостережної комісії при райдержадміністрації. На порядку денному постали питання: про надання особам, які звільнилися з місць позбавлення волі та засуджені до інших покарань, усіх видів державної соціальної допомоги за  І півріччя 2019 року, результати службової діяльності дільничних офіцерів Бахмутського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області впродовж І півріччя 2019 року та стан захворюваності на туберкульоз осіб, що звільнилися з місць позбавлення волі за І півріччя 2019 року.

За результатами  розгляду та обговорення питань членами спостережної комісії вирішено рекомендувати Бахмутському відділу поліції ГУ НП в Донецькій області та УПСЗН райдержадміністрації проводити щомісячну звірку переліку осіб,  які звільнилися з місць позбавлення волі та обрали місцем проживання населені пункти Бахмутського району, й даних щодо осіб, які після звільнення відвідали Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

З метою посилення боротьби з туберкульозом, попередження його поширення серед населення району комісією вирішено рекомендувати Комунальній лікувально-профілактичній установі міського протитуберкульозного диспансеру м. Бахмут і Бахмутському відділу поліції ГУ НП в Донецькій області проводити щоквартальну звірку переліку осіб,  які звільнилися з місць позбавлення волі та обрали місцем проживання населені пункти Бахмутського району, й даних про осіб із їх числа, які пройшли медогляд і отримали у разі потреби відповідне лікування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора