A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі відзначили День фізичної культури і спорту України

Дата: 18.09.2019 16:04
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

Багато можна говорити про професію вчителя, але ні для кого не секрет, що до вчителя фізичної культури сьогодні особлива увага. Надзвичайно відповідальна та цікава робота з учнями у спортивній залі, виховання  філософії здоров’я у всіх учасників освітнього процесу, надання навичок культури спілкування, сили волі та досягнення мети. Тому держава підвищує престиж учителя фізичної культури та підкреслює важливість Дня фізичної культури і спорту України у переліку державних свят.

18 вересня в Іванівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшло  районне свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Учасників спортивного свята, учнів і педагогів привітали в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна та начальник відділу освіти Віктор Грек, висловили щиру вдячність вчителям фізичної культури за таку необхідну та  відповідальну роботу, бо  завдяки спорту, регулярним заняттям фізкультурою тисячі юних мешканців району долучаються до здорового способу життя.

– Особливо приємно усвідомлювати, що наше молоде покоління все більше і більше захоплюється активними заняттями спортом. Бажаємо учителям фізичної культури талановитих, наполегливих учнів, а всім учасникам свята – ще більше перемог, творчих злетів, гарних уболівальників і всіляких життєвих гараздів,  – звернулась до учасників свята Тетяна Єрохіна.

Гостей вітали учні Іванівської ЗОШ,  співали, вручили на пам’ять власноруч зроблені подарунки. Святкова програма включала показові виступи учнів Миронівських ЗОШ № 1 та №2, вихованців обласної спеціалізованої дитячо-юнацької Спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби (тренер-викладач спортивного відділення з дзюдо – Житюк Олександр Григорович), учнів  Світлодарської ЗОШ,  членів клубу «Кудо-Бусідо» (тренер клубу – Перфільєв Микола Володимирович – президент Донецької федерації КуДо), учнів Часовоярської ЗОШ №17, вихованців районної дитячої спортивної школи (тренер – Іванченко Олександр Миколайович).     

Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері. А головне – вчителі фізичної культури відчули, що керівництво району високо цінить їх роботу та небайдуже ставиться до розвитку фізичної культури в освітніх закладах Бахмутського району.

          



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора