A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 18.09.2019 10:37
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

18 вересня під керівництвом в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної пройшли чергові засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, діяльність яких спрямована на підтримку вразливих верств населення, громадян, які опинились у складних життєвих обставинах.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянули 6 заяв. За результатами розгляду документів  4 родинам буде призначена державна соціальна допомога. Разом із тим двом заявникам відмовлено у призначенні державної соціальної допомоги, оскільки члени їх родин не працюють і не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості, не використовують можливості, передбачені законодавством, для покращення матеріального стану своїх родин.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу розглянуто 7 заяв стосовно призначення житлової субсидії. На підставі діючого законодавства членами комісії прийнято рішення про відмову 3 заявникам у призначенні житлової субсидії, інші заяви були задоволені.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 83 заяви. За результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат усім заявникам.

З метою наближення соціальних послуг до населення працівники УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації на підставі укладеної угоди про співпрацю щодня проводили прийом громадян у м. Часів Яр. Завдяки відкриттю Центру надання адміністративних послуг Часовоярської міської ради, у приміщенні якого вони зараз приймають жителів міста, покращились умови їх праці, і відвідувачі тут почувають себе комфортно, їм зручніше стало подавати документи щодо призначення житлової субсидії та інших видів державної соціальної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора