A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 17.09.2019 13:25
Кількість переглядів: 534

17 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з начальниками відділів апарату та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. Коло розглянутих питань досить широке та охоплює всі сфери життєдіяльності району: виконання районного бюджету на 2019 рік, організаційно-практичні заходи щодо передачі об’єктів соціальної сфери до комунальної власності Бахмутської міської ОТГ, функціонування КУ «Бахмутський райтерцентр», закладів культури та внесення змін до їх статутів, підготовка проекту Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік і проекту районної програми інформатизації тощо.

У полі зору керівника району постійно питання соціального захисту. Управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації вчасно проводяться виплати різних видів державної допомоги. Згідно з графіком мобільний соціальний офіс УПСЗН райдержадміністрації проводить виїзні прийоми в містах і селах району, в тому числі й на лінії зіткнення.

Незабаром у культурному житті району відбудеться яскрава подія: 20 вересня в Бахмутському районному Будинку культури четвертий рік поспіль проходитиме районний фестиваль пісенної творчості дорослих фольклорно-вокальних колективів та окремих виконавців «Золотий барвінок».

У ході наради начальники управлінь і відділів доповіли про стан справ за напрямками діяльності очолюваних ними підрозділів, основні завдання на поточний тиждень. За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора