A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу мобільного соціального офісу УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 16.09.2019 10:38
Кількість переглядів: 556

11-12 серпня спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації у складі мобільного соціального офісу провели виїзний прийом у сел. Новолуганське, с. Зайцеве, с. Кодема, м. Світлодарськ, смт. Миронівський,  смт. Луганське.

Державними соціальними інспекторами УПСЗН райдержадміністрації проведено 40 обстежень  матеріально-побутових умов сімей внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживання, складено відповідні акти. Серед населення району проведена інформаційно-роз'яснювальна робота щодо призначення всіх видів державної допомоги, поновлення соціальних виплат.

За результатами верифікації достовірності інформації, поданої громадянами для надання житлової субсидії, проведеної Міністерством фінансів України, з  мешканцями населених пунктів проведена робота щодо повернення зайво виплачених коштів житлової субсидії.

Спеціалісти відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення провели роз’яснювальну роботу серед пільгових категорій громадян щодо надання з жовтня 2019 року пільг з оплати житлово-комунальних послуг у грошовій формі відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі». Під час виїзних прийомів були уточнені номери мобільних телефонів осіб пільгових категорій населення, внесених до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, з метою вчасного отримання смс-повідомлень про стан розрахунків за послуги.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора