A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна з робочим візитом побувала у Школі мистецтв м. Часів Яру

Дата: 13.09.2019 10:46
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

На початку навчального року в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна завітала до ПСМНЗ «Школа мистецтв      м. Часів Яру».

Тетяна Іванівна привітала дітей, їхніх батьків і педколектив школи на чолі з директором Вікторією Філатовою з початком занять, оглянула  приміщення та оснащення учбових кабінетів, послухала звучання нового акордеону, придбаного за кошти районного бюджету в рамках реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік.

Тетяна Єрохіна зазначила, що в школі створені належні умови для проведення якісного навчально-виховного процесу, та побажала вчителям і їх вихованцям успіхів у новому навчальному році та творчих досягнень.

Вікторія Миколаївна висловила вдячність керівнику району, депутатам районної ради за турботу про вихованців закладу та допомогу у покращенні матеріально-технічної бази школи.

Під час зустрічі обговорювались основні завдання на 2019-2020 навчальний рік, розглядались питання  налагодження зв’язків і взаємодії закладу з Новолуганською філією ПСМНЗ «Школа мистецтв № 2 сел. Опитне» задля збереження та ефективного функціонування в районі мережі початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

– Питання виховання, освіти та гармонійного розвитку підростаючого покоління залишається пріоритетним напрямком у роботі райдержадміністрації, – наголосила Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора