A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації проведено навчання для працівників і керівників управлінь, відділів, служб

Дата: 13.09.2019 10:39
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

13 вересня під головуванням керівника апарату Бахмутської райдержадміністрації Надії Тутової пройшло навчання працівників апарату, керівників управлінь, відділів і служб  райдержадміністрації.

З питання про підключення до системи електронної взаємодії органів виконавчої  влади (СЕВ ОВВ) присутніх поінформував головний спеціаліст загального відділу райдержадміністрації Сергій Кірсанов. Держслужбовці були ознайомлені з Концепцією розвитку електронного урядування в Україні, яка передбачає підключення державних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до СЕВ ОВВ, та можливими трьома варіантами підключення в процесі впровадження автоматизованої системи діловодства.

Згідно з порядком денним начальник відділу фінансово-господарського забезпечення, головний бухгалтер райдержадміністрації Наталя Топоркова ознайомила присутніх з положеннями Закону України «Про Національну програму інформатизації» та надала роз’яснення щодо наказу Державного агентства з питань електронного урядування України від 14.05.2019 № 35 «Про затвердження Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації».

Про основні положення та вимоги Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» держслужбовців поінформувала головний спеціаліст - юрисконсульт відділу юридичного забезпечення діяльності та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Любов Медведчук. Присутнім було наголошено, що закон передбачає обов’язковість використання української мови як державної мови на всій території України при здійсненні повноважень органами державної влади та органами місцевого самоврядування, а також у інших публічних сферах суспільного життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора