A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Норвезька рада у справах біженців започатковує в районі впровадження Проекту покращення продовольчої безпеки у Східній Україні

Дата: 12.09.2019 15:02
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація не перший рік співпрацює з Норвезькою радою у справах біженців (NRC ) щодо вирішення соціальних питань.

12 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з координатором проекту Норвезької ради у справах біженців Сергієм Панасенком. Під час зустрічі обговорювались шляхи реалізації на території району Проекту покращення продовольчої безпеки у Східній Україні.

Відповідно до цілей проекту та критеріїв відбору, виходячи з повноти поданих під час реєстрації документів, NRC вибере найбільш вразливих громадян, які мають найвищий рівень продовольчої небезпеки. Вибрані особи отримуватимуть грошову допомогу на продукти харчування  протягом зимового сезону в розмірі приблизно  970 грн. на місяць.

Участь у проекті можуть взяти внутрішньо переміщені особи та місцеві жителі, які постраждали від конфлікту на Сході України (лише в населених пунктах вздовж лінії  зіткнення). Тетяна Єрохіна зазначила, що представникам NRC доцільно в першу чергу звернути увагу на найбільш вразливі населені пункти на лінії зіткнення, де інфраструктура пошкоджена внаслідок проведення бойових дій, немає бюджетоутворюючих підприємств і відсутня можливість працевлаштування мешканців: смт. Луганське, с. Кодема, сел.Новолуганське, смт. Миронівський та м. Світлодарськ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора