A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Парасковіївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті відкрито сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям

Дата: 12.09.2019 14:55
Кількість переглядів: 1232

Фото без опису

12 вересня в Парасковіївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 40 Донецької обласної ради сталася приємна та радісна подія:  за кошти обласного бюджету відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям.

В урочистому відкритті взяли участь в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна та начальник відділу освіти Віктор Грек, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки Ігор Анушкевич, представники ДП «Артемсіль».

Тетяна Єрохіна привітала вихованців і педагогічний колектив з важливою подією в житті школи. За багаторічну сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність і вагомий внесок у виховання підростаючого покоління в.о. директора Олександру Василенку керівник району вручила подяку, для учнів – спортивний інвентар. Тетяна Єрохіна зазначила, що це перший в Бахмутському районі спортивний майданчик такого сучасного рівня, та наголосила, що розбудова спортивної інфраструктури територій має велике значення для фізичного виховання, всебічного розвитку дітей та учнівської молоді, залучення їх до здорового способу життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора