A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела виїзний прийом у Новолуганській сільській раді

Дата: 11.09.2019 15:42
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

11 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела виїзний прийом громадян у Новолуганській сільській раді.

Селище Новолуганське розташоване на лінії зіткнення, інфраструктура зазнала пошкоджень внаслідок обстрілів, тому тут вистачає проблемних питань.

На прийом до керівника району звернулась група батьків, чиї малюки відвідують ясла-садок «Івушка». Вони занепокоєні тим, що у зв’язку з проведенням ремонту можливе тимчасове закриття дошкільного закладу. Наразі в двох групах 40 вихованців. Більшість батьків працює, тому дітей нема кому вдома доглядати. Мешканці селища просили сприяти у вирішенні цього питання, аби під час проведення ремонту діти мали можливість відвідувати заклад.

Уважно вислухавши батьків, Тетяна Єрохіна запропонувала їм обговорити це питання ще раз спільно з педколективом дитячого садка, керівництвом сільської ради задля пошуку альтернативного шляху вирішення проблеми.

Під час виїзного прийому до в.о. голови райдержадміністрації звертались з різних питань, у тому числі щодо організації транспортного сполучення селища з м. Світлодарськ, необхідності проведення ремонту комунікацій мережж теплопостачання та централізованого водовідведення. Ремонт об’єктів житлово-комунального господарства потребує значних фінансових вкладень і часу. Тетяна Єрохіна зазначила, що в першу чергу Новолуганській сільській раді слід розглянути питання корегування проектно-кошторисної документації на ремонт системи водовідведення.

Усі звернення громадян, що надійшли під час виїзного прийому, будуть вчасно розглянуті, направлені до управлінь і відділів райдержадміністрації, в межах компетенції яких перебувають порушені питання, задля оперативного реагування та вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора