A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

З увагою та турботою до наших ветеранів!

Дата: 11.09.2019 15:27
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

 

11 вересня керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова і  голова Бахмутської організації ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Людмила Соколко завітали до домівки ветерана, учасника партизанського руху Олени Пилипівни Чернишової, яка мешкає в селі Бахмутське Соледарської міської ОТГ. Під час Другої світової війни жінка була розвідником підпільної організації «Каровська спілка піонерів»,  яка діяла на території району в 1942-1943 роках. Незабаром, 14 вересня, Олена Пилипівна святкуватиме свій 89-й день народження.

Надія Олексіївна та Людмила Іванівна від імені в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної та особисто від себе привітали колишню підпільницю з 76-ю річницею визволення Донбасу та Бахмутського району від нацистів, Днем партизанської слави, що відзначатиметься 22 вересня, та Днем народження, висловили щиру вдячність за мужність і стійкість у роки війни та героїчну працю в післявоєнні роки. З найщирішими побажаннями  здоров’я, бадьорого настрою, миру і благополуччя Олені Пилипівні вручили пам’ятний подарунок і святковий набір.

Увага до потреб ветеранів, учасників минулої війни та забезпечення їх належного соціального захисту є одним із пріоритетних напрямків роботи керівництва Бахмутської райдержадміністрації та її структурних підрозділів.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора