A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 10.09.2019 13:08
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

10 вересня щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна розпочала з приємної події. Начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації Юрію Оверчику за сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні її повноважень щодо реалізації та захисту конституційних виборчих прав громадян України під час підготовки і проведення виборів Президента України керівник району вручила Почесну грамоту ЦВК.

Далі, як завжди, начальники управлінь і відділів доповіли про стан роботи за напрямками діяльності очолюваних ними підрозділів,  основні завдання та заплановані заходи на поточний тиждень.

Начальник фінансового управління Любов Бондаренко проінформувала про виконання районного бюджету на 2019 рік, а також про стан роботи щодо складання проекту бюджету Бахмутського району на 2020 рік.

На кожній апаратній нараді Тетяна Єрохіна приділяє пильну увагу питанням функціонування об’єктів соціальної сфери. За інформацією начальника відділу освіти Віктора Грека, перший навчальний тиждень у школах району пройшов у робочому режимі, підвезення учнів шкільними автобусами здійснюється згідно з графіком. Відділом освіти проведена процедура з визначення переможця щодо закупівлі нового шкільного автобусу.

На теперішній час у Сіверській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 звершено капремонт системи опалення. У Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 у рамках реалізації другого етапу тепломодернізації школи завершені роботи із заміни вікон. У Миронівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 розпочато поточний ремонт туалетної кімнати. Згідно з планом проводяться заходи з підготовки навчальних закладів до опалювального сезону. Робота відділу освіти і колективів працівників освітніх закладів спрямована на створення безпечних і комфортних умов для навчання дітей, що є важливим фактором для проведення якісного навчально-виховного процесу.

Пріоритетним напрямком роботи райдержадміністрації залишається забезпечення безперебійного надання соціальних послуг населенню. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко повідомила, що впродовж тижня робочою групою проводиться моніторинг пасажиропотоку на приміських автобусних маршрутах. За його результатами буде визначений коефіцієнт співвідношення кількості перевезених пільгових до платних пасажирів для проведення розрахунків компенсаційних виплат перевізнику за пільгове перевезення громадян – мешканців району. У зв’язку зі змінами в законодавстві УПСЗН райдержадміністрації розпочинає проведення серед населення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо монетизації пільг. З метою донесення необхідної інформації до населення Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності тісної співпраці управління з керівництвом місцевих рад і депутатами.

За підсумками наради структурним підрозділам доручено доопрацювати розділи до проекту Програми економічного та соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік та після погодження з відповідними департаментами і управліннями Донецької облдержадміністрації надати до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, а також інші протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора