A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На нараді обговорили розділи Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік, що стосуються функціонування медичної сфери району

Дата: 10.09.2019 09:59
Кількість переглядів: 574

Фото без опису

10 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду, на якій були розглянуті пропозиції до розділів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік, що стосуються функціонування медичної сфери району, покращення медичного обслуговування населення.

У нараді взяли участь керівництво КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради», КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Часовоярська міська лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КЗ «Сіверська міська лікарня», фахівці райдержадміністрації.

З метою покращення матеріально-технічного забезпечення підприємств, закладів і установ охорони здоров’я керівники вищезазначених структур  запропонували включити до Програми заходи щодо придбання медичного інструментарію, меблів для операційних й інших відділень, лабораторій, палат, побутової техніки для харчоблоків, а також обладнання та програмного забезпечення для ведення електронного документообігу.

Тетяна Єрохіна зазначила, що укріплення матеріально-технічної бази лікарень, амбулаторій та фельдшерських пунктів, безумовно, сприятиме створенню кращих умов для перебування пацієнтів, дозволить підвищити рівень медичного обслуговування. Разом із тим, керівник наголосила, що необхідно більш ретельно і виважено ставитись до розрахунків фінансових витрат на реалізацію запропонованих заходів, ураховуючи реальні можливості фінансування за рахунок коштів районного бюджету.

За підсумками наради Тетяна Єрохіна доручила керівництву КНП «ЦПМСД» і міських лікарень переглянути зміст заходів і витрати, передбачені на їх реалізацію, з урахуванням пріоритетних потреб медичної сфери району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора