A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела нараду з питань підготовки передачі об’єктів соцсфери до комунальної власності Бахмутської міської ради

Дата: 09.09.2019 11:43
Кількість переглядів: 510

Фото без опису

9 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду з керівниками структурних підрозділів, на якій розглядались питання передачі об’єктів соціальної сфери до комунальної власності Бахмутської міської ради.

Тетяна Іванівна наголосила, що у зв’язку зі створенням Бахмутської міської ОТГ і приєднанням до неї п’ятьох сільських рад району необхідно ретельно підготувати документацію щодо відповідних об’єктів освіти, охорони здоров’я, культури, а також контингенту населення, щоб процедура передачі відбулася з дотриманням вимог законодавства, а люди, яким надаються соціальні послуги, не постраждали.

Пильну увагу керівник району приділила питанням подальшого функціонування  КУ «Бахмутський райтерцентр», КЗ «Бахмутський районний будинок культури», Центральної районної бібліотеки Бахмутського району у зв’язку зі змінами контингенту.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів Тетяна Єрохіна доручила організувати роботу з підготовки документації для передачі об’єктів до комунальної власності Бахмутської міської ради, впродовж поточного тижня надати пропозиції щодо  штатних розписів підпорядкованих їм установ і закладів, вжити організаційно-практичні заходи задля внесення змін до їх статутів у зв’язку зі змінами контингенту, юридичної адреси тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора