A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Звернення в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної з нагоди 76-ї річниці визволення Донбасу і Бахмутського району від нацистських загарбників

Дата: 06.09.2019 14:14
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

Дорогі земляки! Шановні ветерани!

 

Минуло 76 років відтоді, як наші діди, прадіди визволили Донбас і Бахмутський край від нацистських окупантів. За довгоочікуваний мир вони заплатили своїм життям і кров’ю.

Цими урочистими днями ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів-визволителів, які ціною свого життя захистили Вітчизну, відстояли право майбутніх поколінь жити вільно на рідній землі. Всі ми в неоплатному боргу перед тими, хто  до останнього стояв на  передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками, і кому судилося повернутися додому живим.

Наш святий обов’язок – бути гідними їх високого подвигу і зробити все, щоб сьогодні герої війни не почували себе одинокими, завжди були оточені турботою та увагою.

Шановні ветерани! Доля кожного з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.  Ми пишаємось вами –  істинними героями. Низький уклін вам! І вічна пам'ять загиблим воїнам-визволителям!

Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських окупантів у роки Другої світової війни, і пишаємось захисниками України, які сьогодні відстоюють незалежність української держави, захищають мир і спокій в наших містах і селах.

Щиро бажаю захисникам України всіх поколінь, їх сім’ям і всім жителям Бахмутського району міцного здоровя, миру, злагоди та родинного щастя. Бажаю вам успіхів у праці, нових трудових звершень на благо нашого району і Донбасу.

Нехай під мирним небом квітне і розвивається наш Бахмутський край, а життя кожної родини буде наповнене радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні.

 

 

З повагою,

 

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації                          Тетяна Єрохіна                        

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора