A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації продовжується робота над проектом Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік

Дата: 06.09.2019 11:39
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

У Бахмутській райдержадміністрації продовжується робота з підготовки проекту Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на наступний рік.

На цьому тижні в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела низку нарад, на яких були розглянуті пропозиції структурних підрозділів щодо включення до Програми, зроблені зауваження стосовно заходів, джерел фінансування та розмірів передбачених коштів.

6 вересня Тетяна Єрохіна провела чергову нараду, на якій управління та відділи райдержадміністрації представили доопрацьовані розділи Програми, до яких були внесені зміни з урахуванням зроблених зауважень і рекомендацій.

Керівник району підкреслила, що в процесі складання проекту Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік слід приділяти пильну увагу кожному розділу, кожному заходу. Включення до Програми заходів, фінансових витрат повинно бути  виваженим  і  обґрунтованим, оскільки цей документ по суті – план спільної роботи райдержадміністрації, структурних підрозділів, органів місцевого самоврядування, спрямованої на підвищення рівня життя мешканців району, розвиток інфраструктури населених пунктів, забезпечення реалізації державної політики  у всіх сферах життєдіяльності Бахмутського району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора