A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна привітала з ювілеєм ветеранську організацію «Діти війни та трудового фронту»

Дата: 05.09.2019 15:25
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

5 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна відвідала Світлодарську міську громадську організацію «Діти війни та трудового фронту», яка сьогодні святкує 10-річчя з дня заснування. Керівник району привітала ветеранів міста з ювілеєм і на потреби організації вручила сертифікат на 1000 грн.

Тетяна Іванівна зазначила, що організація проводить важливу роботу з надання матеріальної допомоги землякам-ветеранам, співпрацює з міжнародними благодійними фондами, які допомагають людям похилого віку, інвалідам у вирішенні соціально-економічних питань. ГО «Діти війни та трудового фронту» займає активну громадську позицію, бере участь у благоустрої території Світлодарська. Завдяки активності ветеранської організації в місті облаштовані «стежка здоров’я», танцювальний майданчик, проведено благоустрій дитячого ігрового майданчика.

Члени організації мають великий життєвий досвід. На їх долю випали суворі випробування війною та тяжкою, напруженою працею, тому вони можуть багато чому навчити молоде покоління, а головне – навчити любити, поважати та захищати свою Батьківщину!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора