A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна з робочим візитом побувала в Світлодарській музичній школі

Дата: 05.09.2019 14:42
Кількість переглядів: 640

5 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна з робочим візитом побувала в ПСМНЗ «Світлодарська музична школа».

На теперішній час будівля закладу потребує значних фінансових вкладень: необхідно провести капітальний ремонт покрівлі, системи опалення. Наразі проводиться робота з розробки проектно-кошторисної документації на проведення капремонту. Тетяна Іванівна зазначила, що розробити ПКД і отримати експертний висновок необхідно в найкоротший термін, щоб можна було розпочати пошук джерел фінансування задля проведення капремонту в закладі культури.

Під час візиту Тетяна Єрохіна оглянула шкільні приміщення, інвентар і обладнання. На запрошення директора школи Олени Кузьміної спробувала зіграти на роялі та перевірила, як лунає музичний інструмент. Слід зазначити, що незважаючи на поважний вік музичні інструменти в школі перебувають у доброму стані завдяки піклуванню та турботливому ставленню до них педагогів і вихованців. 

Світлодарська музична школа може пишатися не лише музичними досягнення учнів і їх наставників. Біля будівлі закладена Алея видатних світових композиторів, єдина в Донецькій області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора