A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вічна пам’ять і слава воїнам-визволителям!

Дата: 05.09.2019 14:20
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

5 вересня громада м. Світлодарськ вшанувала величний подвиг воїнів, які в роки Другої світової війни брали участь у боях за визволення Донбасу від гітлерівських окупантів.

У центрі міста на площі Перемоги на мітинг, присвячений 76-ій річниці визволення Донбасу і Бахмутського району від фашистських загарбників, зібрались ветерани, представники органів місцевої влади, трудових колективів, учнівська молодь, широкі кола громадськості.

У меморіальному заході взяла участь в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Керівник району з проникливими словами та побажаннями миру й добра звернулась до мешканців і гостей міста, особливу повагу і глибоку вдячність висловила ветеранам війни, трудівникам тилу, чий героїзм, стійкість і самопожертва наблизили довгоочікувану перемогу над ворогом.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-визволителів і поклали квіти до підніжжя пам’ятника на честь перемоги у війні 1941-1945 років.

Серед присутніх на мітингу був Петро Олексійович Крахмальов, який в 1943 році брав участь у боях за визволення Донбасу. Тетяна Єрохіна привітала ветерана з 76-ою річницею визволення Донбасу і Бахмутського району від фашистських загарбників, висловила вдячність за його військовий та громадянський подвиг і  з нагоди знаменної події вручила пам’ятний подарунок, святковий набір і квіти.

У місті Світлодарськ мешкає учасник війни, санінструктор Олександра Іллівна Лахман, яка  брала участь у визволенні Донбасу від фашистів, пройшла воєнними шляхами до Берліну. За станом здоров’я літня жінка не змогла сьогодні разом з усіма вшанувати героїчний подвиг воїнів-визволителів. Їй також були передані квіти та пам’ятний подарунок з найкращими теплими побажаннями і вітаннями від в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації.

Збережемо назавжди в наших серцях пам’ять про героїв Другої світової війни!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора