A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 04.09.2019 11:52
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

4 вересня під керівництвом в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної пройшли чергові засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, діяльність яких спрямована на підтримку вразливих верств населення, громадян, які опинились у складних життєвих обставинах.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянули 6 заяв. За результатами розгляду документів  4 родинам буде призначена державна соціальна допомога. Разом із тим двом заявникам відмовлено у призначенні державної соціальної допомоги, оскільки члени їх родин не працюють та не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості, не використовують можливості, передбачені законодавством, для покращення матеріального стану своїх родин.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу розглянуто 11 заяв стосовно призначення житлової субсидії та 4 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. На підставі діючого законодавства членами комісії прийнято рішення про відмову 5 заявникам у призначенні житлової субсидії, інші заяви були задоволені.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 189 заяв. За результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат 176 заявникам. Стосовно 13 ВПО комісією прийнято рішення про відмову у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки заявлених у документах відомостей вони були відсутні за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора