A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На робочій нараді розглядались питання використання коштів місцевих екологічних фондів та підготовки до опалювального сезону

Дата: 03.09.2019 14:53
Кількість переглядів: 554

3 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна за участі заступника голови райдержадміністрації Юрія Конопа, місцевих голів, фахівців райдержадміністрації провела робочу нараду.

На нараді розглядались питання використання місцевих екологічних фондів у 2019 році, плани використання коштів місцевих екологічних фондів на 2020 рік.

Тетяна Іванівна наголосила, що дане питання обговорювалось на засіданні колегії Донецької ОДА та стоїть на контролі в облдержадміністрації. На теперішній час заплановані на 2019 рік багатомільйонні екологічні програми, які мають важливе значення для екологічного благополуччя населення Бахмутського району, виконуються не в повному обсязі, а їх виконання безпосередньо покладено на органи місцевого самоврядування.

У ході наради місцеві голови доповіли  про стан використання коштів екологічного фонду, поінформували про заплановані заходи на 2020 рік щодо використання коштів екологічного фонду. Учасники наради обговорили проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Також на нараді обговорювались питання підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років, встановлення приладів обліку тепла та води у багатоквартирному житловому фонді в 2019 році, заплановані показники на 2020 рік.

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Недорізова доповіла про  стан справ з вищезазначених питань. Місцеві голови проінформували щодо встановлення приладів обліку тепла та води в багатоквартирних житлових будинках та вжиті заходи для покращення стану оснащення їх  лічильниками тепла і води.

Тетяна Єрохіна нагадала, що виконання вимог законодавства щодо встановлення приладів обліку тепла і води у житловому фонді, підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального періоду є обов’язковим для виконання органами місцевої влади.

За результатами проведеної наради присутнім були надані відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора