A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Урочисто і радісно школи Бахмутського району зустріли День знань

Дата: 02.09.2019 12:16
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

Сьогодні урочисто і радісно школи Бахмутського району зустріли День знань, що знаменує початок нового навчального року. Під звуки Державного Гімну України було відкрито урочисті лінійки, на яких, крім учнів, їх батьків і вчителів, за традицією були присутні численні гості, представники підприємств, громадських організацій, військовослужбовці Збройних Сил України.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна стала почесним гостем  на урочистостях у Світлодарському НВК і Світлодарській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Керівник району привітала учнів, педагогів і батьків з Днем знань, новим навчальним роком і зазначила, що Бахмутська райдержадміністрація, відділ освіти, педколективи доклали всіх зусиль, щоб навчальні заклади вчасно були підготовлені до початку занять. Проведені необхідні ремонтні роботи у шкільних приміщеннях, придбані нові меблі, засоби навчання та обладнання для кабінетів природничо-математичного циклу. Цього року в навчально-виховному комплексі та школі  м. Світлодарськ відкрито по два перші  класи. Для початкової школи району придбані дидактичні матеріали, меблі, комп’ютерна та мультимедійна техніка. Всі першокласники розпочинають навчання в умовах дійсно Нової української школи.

На запрошення Тетяни Єрохіної в урочистих заходах узяли участь представники цивільно-військового співробітництва. У вітальних промовах, звернених до школярів і вчителів, лунали побажання мирного неба, успіхів у осягненні шкільних наук, цікавих відкриттів і знахідок у новому навчальному році. Пролунав символічний «перший дзвоник», і вперше на шкільний поріг ступили першокласники. Цей навчальний рік також особливий та дуже відповідальний для одинадцятикласників. Побажаємо нашим школярам наснаги і високих досягнень у навчанні.

Після традиційної лінійки першокласників чекала подорож у світ казкових героїв. А щоб цей день став для всіх по-справжньому незабутнім, дітям і дорослим була запропонована квест-гра за фотолокаціями, де кожен мав змогу зробити на пам’ять фото першого навчального дня 

Навчальний 2019-2020 рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора