A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян

Дата: 30.08.2019 14:06
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

30 серпня  в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Члени комісії розглянули питання укладення договору для відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців району та організації проведення обстеження пасажиропотоку на маршрутах ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406».

З метою забезпечення реалізації права окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації доручено укласти договір про виплату компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району автомобільним транспортом на вересень 2019 року в межах наданих бюджетних асигнувань з ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406» і ТОВ ТП «Моноліт-Логістик ЛТД».

Комісією вирішено створити робочу групу з проведення обстеження пасажиропотоку у складі фахівців УПСЗН райдержадміністрації, депутатів районної ради, представників органів місцевого самоврядування, підприємств-перевізників. Робочою групою в період 09-13 вересня 2019 року буде проведено обстеження пасажиропотоку з метою встановлення нового коефіцієнту співвідношення кількості перевезених пільгових (безоплатних) до платних пасажирів за наступними маршрутами: м.Бахмут – с. Клинове, м. Бахмут – смт. Новолуганське, м. Бахмут – с. Іванівське, м. Бахмут – м. Часів Яр, м. Бахмут – с. Покровське.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора