A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На робочій нараді розглянули питання функціонування ЦНАПу Часовоярської міської ради

Дата: 30.08.2019 12:17
Кількість переглядів: 627

30 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань функціонування Центру надання адміністративних послуг Часовоярської міської ради за участі заступника голови райдержадміністрації Юрія Конопа, представників Часовоярської міської ради, фахівців райдержадміністрації.

На сьогоднішній день з метою наближення послуг до населення в приміщенні ЦНАПу згідно з угодою про співпрацю щоденно проводять прийом спеціалісти УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації. Відповідно до укладеної угоди двічі на місяць проводять прийом громадян фахівці Пенсійного фонду. З метою організації повноцінної роботи ЦНАПу на серпневій сесії Часовоярської міської ради був затверджений перелік адміністративних послуг, до якого включено 155 видів адмінпослуг. У подальшому цей перелік може бути розширений з урахуванням потреб населення.

На нараді також обговорювались питання підготовки та проведення урочистого відкриття ЦНАПу, що відбудеться 10 вересня. Слід зазначити, що цій події передувала кропітка робота і міської ради, і керівництва, фахівців Бахмутської райдержадміністрації щодо вирішення фінансових і організаційних питань, надання практичної та методичної допомоги Часовоярській міській раді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора