A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Команда держслужбовців Бахмутської райдержадміністрації взяла участь у фінальних змаганнях ІІ етапу Спартакіади серед збірних команд державних службовців Донецької області

Дата: 30.08.2019 12:13
Кількість переглядів: 799

Фото без опису

Команда держслужбовців Бахмутської райдержадміністрації взяла участь у фінальних змаганнях ІІ етапу Спартакіади серед збірних команд державних службовців Донецької області, який проходив 29 серпня в місті Добропілля.

У фіналі спартакіади змагались 15 команд, серед яких – команди  Донецької облдержадміністрації, Авдіївської ВЦА, Бахмутської, Великоновосілківської, Волноваської, Добропільської, Костянтинівської, Мангушської, Мар’їнської, Нікольської, Олександрівської, Покровської та Слов’янської райдержадміністрацій, Донецької митниці ДФС і Головного управління ДФС у Донецькій області.

Представники Бахмутської райдержадміністрації змагалися в індивідуальних видах спорту з шахів, шашок, настільного  тенісу серед жінок та чоловіків.

У змаганнях з шахів перемогу отримав і посів І місце  головний спеціаліст загального відділу райдержадміністрації Сергій Кірсанов. У вересні Сергій у складі збірної команди державних службовців Донецької області візьме участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської  Спартакіади серед збірних команд держслужбовців, де  буде боротися за перемогу і звання кращого гравця.

Всі учасники нашої команди показали гідні результати. У цілому за підсумками змагань у 3 видах спорту в  командному заліку наші колеги посіли 8 місце.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора