A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання спостережної комісії при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 30.08.2019 08:58
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

29 серпня пройшло засідання спостережної комісії при Бахмутській райдержадміністрації, яку очолює в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, за участі старшого дільничного офіцера поліції сектору пробації Бахмутського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області, майора поліції Миколи Баулова.

На порядку денному постали питання: про хід виконання Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, які були звільнені з місць позбавлення волі» за І півріччя 2019 року, про роботу Бахмутського центру зайнятості по сприянню у працевлаштуванні особам, звільненим з місць позбавлення волі за І півріччя 2019 року, про попередження бродяжництва та правопорушень серед підлітків.

У ході роботи комісії додатково було розглянуто повідомлення Державної установи «Вільнянська виправна колонія (№ 20)» про звільнення від 15 серпня 2019 року № 6/4-4585.

За результатами  розгляду та обговорення питань членами спостережної комісії вирішено посилити взаємодію Бахмутського центру зайнятості з Бахмутським відділом поліції ГУ НП в Донецькій області; УПСЗН райдержадміністрації, Бахмутському районному центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Бахмутському міському центру зайнятості при зверненні особи, звільненої з місць позбавлення волі, надавати необхідну допомогу та про проведену роботу інформувати комісію.  

З метою здійснення заходів соціального патронажу щодо особи, звільненої з місць позбавлення волі, вирішено направити відповідного листа до Часовоярської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора