A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна взяла участь у засіданні колегії відділу освіти райдержадміністрації

Дата: 29.08.2019 16:51
Кількість переглядів: 768

29 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь у засіданні колегії відділу освіти райдержадміністрації, що за традицією проходить наприкінці серпня, перед початком навчального року. Сьогодні освітяни району зібралися в Опитненській ЗОШ І-ІІІ ступенів, щоб підвести підсумки проведеної величезної роботи, обговорити актуальні питання, пов’язані з впровадженням освітньої реформи.

На початку засідання Тетяна Єрохіна висловила велику подяку керівництву відділу освіти райдержадміністрації, педагогічним колективам навчальних закладів, які в містах і селах району реалізують засади державної політики у сфері освіти.

Тетяна Іванівна підкреслила, що в цьому році в районі зроблено дуже багато задля укріплення матеріально-технічної бази навчальних закладів. З метою забезпечення якісної та доступної загальної освіти в рамках «Нової української школи» придбано дидактичні матеріали, сучасні меблі, комп’ютерне обладнання та мультимедійний контент за рахунок коштів районного бюджету в сумі понад 5 млн. грн. Для шкіл району придбані комплекти засобів навчання та обладнання для кабінетів природничо-математичних предметів, меблі, обладнання та інвентар для учбових кабінетів, шкільних їдалень. На сьогоднішній день на завершальному етапі капітальний ремонт системи опалення Сіверської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, роботи з термомодернізації Часовоярскої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15, де проведено капітальний ремонт системи опалення та заміну вікон.

– Все це зроблено з метою створення комфортних умов для навчання й виховання дітей та учнівської молоді. Розвиток освіти району залишається пріоритетним напрямком у роботі Бахмутської райдержадміністрації,  – наголосила Тетяна Єрохіна.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек виступив з доповіддю про підсумки розвитку освіти Бахмутського району у 2018-2019 навчальному році та напрямки діяльності на  2019–2020 навчальний рік у контексті «Нової української школи».

Про підсумки роботи районної організації профспілки працівників освіти і науки України в рамках соціального діалогу присутніх поінформувала її голова Тетяна Заморська.

Незабаром пролунає символічний перший дзвоник, що ознаменує початок нового навчального року. Побажаємо успіхів і творчих злетів освітянам Бахмутського району та їх вихованцям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора