A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела зустріч з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста

Дата: 29.08.2019 11:55
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Протягом двох останніх років Бахмутська райдержадміністрація плідно співпрацює з Міжнародним   Комітетом   Червоного   Хреста   з   питання транспортного сполучення      с.Травневе Новолуганської сільської ради, завдяки чому мешканці села мали можливість двічі на тиждень їздити  у своїх справах до м. Бахмут.

29 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду за участі представників Міжнародного Червоного Хреста щодо продовження співпраці. Гостей цікавило, що робиться райдержадміністрацією задля вирішення проблемних питань транспортного сполучення в районі, на якому етапі сьогодні робота з організації  пасажирських перевезень у прифронтовій зоні.

Тетяна Іванівна розповіла, що з метою організації регулярних пасажирських перевезень на території населених пунктів на лінії зіткнення  райдержадміністрацією проведена значна робота щодо підготовки до конкурсу з визначення перевізників. Ще в грудні минулого року розпочата процедура створення робочого органу, який в подальшому проводитиме конкурс і визначатиме перевізників, маршрути та їх регулярність. Дана процедура довготривала, складна, але необхідна, оскільки цього вимагає чинне законодавство.

У перспективі – організація регулярних пасажирських перевезень на території с. Травневе, смт. Новолуганське, смт. Миронівський, м. Світлодарськ, сел. Луганське.

На сьогоднішній день розглядається можливість організації нерегулярних пасажирських перевезень мешканців с. Травневе до смт. Новолуганське, звідки вони можуть дістатися до м.Бахмут. Тетяна Єрохіна повідомила, що на наступному тижні вона проводитиме зустріч за участі керівництва Новолуганської сільської ради і перевізника. Учасники зустрічі обговорять можливість організації нерегулярних перевезень за умови часткової компенсації сільською радою витрат на перевезення. У разі згоди Новолуганської сільської ради вартість проїзду для мешканців Травневого буде коштувати не більш 25 грн. Тетяна Єрохіна запропонувала представникам Міжнародного Комітету Червоного Хреста також узяти участь у зустрічі.

Гості зі свого боку запевнили, що налаштовані на подальшу співпрацю з райдержадміністрацією, до відома свого керівництва доведуть отриману інформацію й сподіваються, що їх співробітництво принесе позитивні результати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора