A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Всеукраїнський Збір активістів молодшої вікової групи – Школа джур козацьких «Котигорошко»

Дата: 28.08.2019 09:37
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

«Душу – Богові, життя – Україні, честь – собі!» –  під таким гаслом пройшов восьмиденний Збір активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для молодшої вікової групи –  Школа джур козацьких «Котигорошко», на якому Донецьку область і Бахмутський район представив рій молодшої ланки «Козачата» Луганської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Змагання, майстер-класи, екскурсії та подорожі для маленьких джур, навчальні семінари з розвитку національно-патріотичного виховання та відродження козацтва для керівників роїв, нові знання та набутий досвід, пам’ятні подарунки, добрі друзі з усіх куточків України, яскраві емоції, гарний настрій та спогади, що залишаться на все життя, –  такий результат участі рою «Козачата» у Зборах.

Тепер і наші маленькі козачата розуміють, яка відповідальність покладається на учасників Гри «Сокіл»(«Джура»), скільки знань, моральних і духовних сил потрібно  для участі, як нелегко здобуваються перемоги. Але ми сподіваємось, що це, в жодному  разі, їх не зупинить, і маленькі Котигорошки стануть досвідченими і завзятими козаками, адже вже зараз молодші джури – справжні патріоти, з вогником в очах і любов’ю до України в серці.

Учні та педагогічний колектив Луганської ЗОШ І-ІІІ ступенів, батьківський комітет школи висловлюють щиру вдячність в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяні Єрохіній,  начальнику відділу освіти райдержадміністрації Віктору Греку та працівникам відділу освіти за підтримку і допомогу у вирішенні організаційних питань щодо участі в Зборах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора