A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 27.08.2019 12:00
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

27 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На початку наради Тетяна Іванівна зазначила, що районне свято до Дня незалежності України, що відбулось 24 серпня в смт. Миронівський, пройшло на належному організаційному рівні. Того ж дня делегація Бахмутського району взяла участь у патріотичній ході в Краматорську. Тетяна Єрохіна висловила вдячність усім працівникам райдержадміністрації та службам, які взяли участь у підготовці та проведенні районного і обласного заходів. 

Далі були розглянуті питання виконання районного бюджету та реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. За інформацією начальника відділу освіти Віктора Грека, відділом проводиться робота з підготовки до виконання робіт щодо ремонту туалетних приміщень у Світлодарському НВК, Миронівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Верхньокам’янській ЗОШ І-ІІ ступенів і поточного ремонту покрівлі Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

З нагоди початку нового навчального року 2 вересня в школах району проходитиме День знань. Тетяна Єрохіна запропонувала працівникам райдержадміністрації по можливості відвідати урочисті лінійки в навчальних закладах, привітати учнів і педагогічні колективи з початком навчального року.

На нараді також обговорювались питання готовності об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону, відкриття та функціонування ЦНАПу Часовоярської міської ради, хід кампанії з проведення відпочинку та оздоровлення дітей, оприлюднення інформації у форматі відкритих даних, дотримання виконавської дисципліни та інше. Начальники управлінь і відділів доповіли про виконання раніше наданих доручень, про стан справ за основними напрямками діяльності очолюваних ними підрозділів. За підсумками проведеної апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора