A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У дружньому колі громад Бахмутський район відзначив 28-у річницю незалежності України

Дата: 25.08.2019 08:26
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

24 серпня смт. Миронівський гостинно зустрічав делегації місцевих рад району, також на свято завітали мешканці села Міньківка Соледарської міської ОТГ.

З вітаннями і  найкращими побажаннями до гостей та місцевих жителів звернулась в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна:

– Символічно, що День незалежності України ми сьогодні святкуємо у прифронтовому селищі. Це доводить, що тут, на лінії розмежування, живуть наші громадяни, патріоти з Україною в серці. Ви, мабуть, краще за інших знаєте, якою дорогою ціною сьогодні наш народ відстоює своє право на незалежність. Я вдячна всім, хто своєю працею, любов’ю до Батьківщини, повагою до оточуючих людей робить Україну сильною, примножує її досягнення та багатства, будує країну, у якої є майбутнє. Я бажаю вам мирного неба, любові, достатку і злагоди. Нехай наші діти зростають у мирі та посміхаються так, як сьогодні на святі.

З Днем незалежності України присутніх привітали в.о. Миронівського селищного голови Світлана Калапіщак і від імені командувача Об’єднаних сил – полковник, начальник відділу цивільно-військового співробітництва Володимир Патерук.

Святкова програма була цікава та різноманітна. Увагу всіх привернула презентація «Хліб святий – всьому голова», на якій громади представили короваї та інші хлібобулочні вироби. Гостинні господині вітали українськими піснями, щиро запрошували скуштувати смачні страви. Усім делегаціям за участь у презентації та на згадку про цей святковий день Тетяна Іванівна вручила пам’ятні подарунки – соляні світильники.

Організатори свята потурбувались, щоб ніхто не сумував. Для юних спортсменів провели змагання з гирьового спорту та перетягування канату. Переможцям керівник району вручила медалі, грамоти Бахмутської райдержадміністрації та пам’ятні подарунки, а всі учасники змагань отримали солодощі.

На площі перед Палацом культури, на алеях біля нього влаштували розваги для малечі, ігри для дітей та дорослих.

Для цінителів декоративно-прикладного мистецтва відкрилась виставка «Єдина країна – рідна Україна», де  можна було ознайомитися з виробами майстрів Бахмутчини та придбати сувеніри. Працювали співочий майданчик, караоке, фотозони, прикрашені національною символікою, й бажаючі мали змогу зробити фото на пам'ять.

Талановиті творчі колективи району підготували яскраву концертну програму, яка завершилась акцією «Вишитий рушник єднання».

Закінчилось районне свято показом на відкритій галявині української кінострічки «Шалене весілля» та запальною дискотекою.

Велика подяка організаційному комітету на чолі з в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною, Миронівській селищній раді, творчим колективам району, всім, хто доклав зусиль, щоб районне свято до Дня незалежності України вийшло яскравим і незабутнім.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора