A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі пройшли урочистості, присвячені 28-й річниці незалежності України

Дата: 23.08.2019 15:14
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

23 серпня в адміністративній будівлі Бахмутської райдержадміністрації пройшли урочистості з нагоди 28-ї річниці незалежності України, на які були запрошені працівники державних установ, підприємств, місцевих рад району, представники Національної поліції та військовослужбовці Збройних Сил України.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна привітала присутніх у залі з визначним для нашого суспільства державним святом, зазначивши, що двадцять вісім років незалежності стали випробовуванням для всіх нас на зрілість, терпіння, толерантність. Сьогодні наше першочергове завдання – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом. Ми повинні сумлінно та старанно працювати, докласти максимум зусиль, щоб Україна стала міцною,  квітучою державою.

У нашому районі є  добра традиція: на державні свята відзначати тих, хто своєю працею та вчинками сприяє розвитку свого села чи міста, Бахмутського краю.

За високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, досягнуті успіхи у професійній сфері та з нагоди Дня незалежності України працівники райдержадміністрації, державних підприємств, установ, органів місцевого самоврядування, представники ДСНС і Національної поліції, військовослужбовці були відзначені Почесними грамотами та Подяками Донецької облдержадміністрації, грамотами Бахмутської райдержадміністрації та районної ради.

Нехай це свято  несе всім щастя, любов і укріплює непохитну віру в кращий завтрашній день.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора