A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі урочисто відзначили День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2019 13:37
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

 

23 серпня український народ відзначає велике національне свято – День Державного Прапора України. У всіх куточках соборної незалежної України відбулось урочисте підняття прапора нашої держави. 
Бахмутська райдержадміністрація також приєдналась до святкування знаменної події. Сьогодні на площі біля адміністративної будівлі пройшов урочистий захід за участі керівництва та працівників структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації, районної ради, військовослужбовців Збройних Сил України, громадськості,

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна привітала присутніх із державним святом і підкреслила, що, ставлячись з повагою до державного символу, ми віддаємо данину пам’яті героїчному минулому країни, дбайливо зберігаємо славні традиції нашого народу:

Під благословенням Українського Прапора ми будуємо справедливий лад, нову країну, долаємо труднощі та досягаємо успіхів. Українських воїнів, які захищають суверенітет і недоторканість держави на сході країни, на передовій та в тилу постійно супроводжує Державний Прапор України. І я впевнена, що незабаром настане час, коли жовто-блакитний стяг знову замайорить у Донецьку, Горлівці, в усіх тимчасово окупованих містах і селах. Там теж наші громадяни – українці. В цей урочистий день кожен, хто вважає себе патріотом, відчуває  гордість за свою державу і єдність з усім українським народом.

Під урочисті звуки Державного Гімну на адміністративній будівлі райдержадміністрації був піднятий Державний Прапор України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора