A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На нараді розглянули питання структури райдержадміністрації та кадрової політики

Дата: 22.08.2019 15:20
Кількість переглядів: 986

Фото без опису

22 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду, на якій розглядались питання організації роботи щодо внесення змін у структуру райдержадміністрації та приведення у відповідність граничної чисельності штату працівників райдержадміністрації.

Зокрема, обговорювались питання, що в подальшому стосуються набуття архівним відділом статусу юридичної особи публічного права та реорганізації шляхом перетворення сектору з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації у відділ.

У зв’язку з вищезазначеним відділу організаційно-кадрової роботи, архівному відділу та сектору з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації доручено вжити організаційно-практичні заходи щодо підготовки проектів відповідних розпоряджень голови райдержадміністрації.

Також на нараді розглянуті питання про стан оплати райдержадміністрацією та її структурними підрозділами за спожиті  комунальні послуги.  У зв’язку з недостатністю фінансування та з метою недопущення кредиторської заборгованості заступнику голови райдержадміністрації Юрію Конопу,  відділу містобудування, архітектури  та житлово-комунального господарства за сприяння фінансового управління  райдержадміністрації доручено підготувати розрахунки щодо збільшення видатків на делеговані повноваження та відповідний лист до Бахмутської районної ради щодо внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік  та рішення райради про районний бюджет на 2019 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора